iPhone 6 Plus OFERTA Prezentare Avantaje

     apple-iphone-6-and-iphone-6-plus

             Zvonurile despre iPhone 6 Plus au curs in ultima vreme si au umplut site-urile, retelele de socializare, ziarele si televiziunea. De ce se tot vorbeste despre acest  iPhone 6 Plus?? Oare prezinta el asa multe avantaje si isi merita rangul?? Mai jos voi expune cateva idei in legatura cu  iPhone 6 Plus.

              Iubesc apple pentru diferenta care a facut-o in materie de grosul smartphonurilor din lume. Noul model se pare că nu mai este realizat dintr-un aluminiu la fel de fin sau de moale la atingere precum prima iteraţie de iPhone 6 Plus. Aceasta este prima dovadă ca aliajul este diferit şi, cel mai probabil, mai andurant. La testul ciocănitului, noul smartphone este mai plin pe interior. iPhone 6 Plus este dotat cu procesor A8 de 64 de biţi, cu 25% mai rapid faţă de cipurile modelelor precedente. iPhone 6 Plus este  prevăzut şi cu un nou procesor de mişcare pentru fitness şi aplicaţii de monitorizare a sănătăţii.

               iPhone 6 Plus este un model pe placul clientilor, deoarece are ecranul mai mare pentru video, navigare pe Internet şi jocuri

             Mai jos este atasat un video cu iPhone 6 Plus, care poate fi vazut de tine pentru o mai buna privire de ansamblu.

             Eu am gasit o oferta pentru iPhone 6 Plus, daca esti dornic sa achizitionezi acest telefon poti apasa AICI pentru informatiile suplimentare, cum ar fi:

  • Ecran retina HD 5.5″
  • Camera 8 MP iSight
  • Touch ID
  • 16GB
  • Garantie 24 luni

              iPhone 6 Plus: sistemul de operare este cel de iOS, iar celelalte caracteristici ce tin de camera foto, video, wifi, Bluetooth, email, gps, sincronizare pc, mms, player muzica si asa mai departe, nu are rost sa le insirui.

               Deorece, nu doresc sa  citesti de doua ori aceleasi informatii. Poti intra AICI, unde este site-ul oficial si puteti citi integral Oferta avantajoasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s