Angajari la Takko

         images

              Esti in cautarea unui loc de munca?? Esti epuizat sa mergi pe la prieteni sa cauti relatii despre un loc de munca potrivit pentru tine? Esti nesigur in legatura cu efectuarea unui CV potrivit, pentru un anumit job? Aici vei gasi indrumarile….

            Am fost prin magazinul Takko si cautand anumite articole am sesizat o atmosfera placuta in acest magazin.

        Lumea era vesela si linistita, muzica buna rasuna usor in difuzoarele plasate in incinta magazinului si expresivitatea vanzatoarelor mi-au dat un sentiment placut.

         Am observat o amabilitate de a raspunde la intrebarile clientilor si foarte saritoare in a da informatii legate de articolele lor. Da si?? ai putea spune tu cu asta ce e?? e ceva normal un asemenea comportament. Am mers mai departe si m-am interesat si am aflat ca angajatii magazinului au studii medii si nu au nu stiu ce nume intortocheate ale unor facultati. Si mi-am spus: ” Poftim, ca exista si un magazin in tara care ofera posibilitatea tinerilor cu studii modeste sa munceasca.”

         Urmatorul pas a fost sa ma interesez daca mai fac angajari, pentru a da vestea mai departe apropiatilor mei. Spre surprinderea mea, magazinul inca are la bataie locuri disponibile pentru persoane amabile, dedicate sa munceasca si nu neaparat cu studii superioare.

          Eii, am fost asa de impresionat de ultima vizita in magazinul Takko Fashion, incat nu am rezistat sa-mi informez doar apropiatii despre aceasta oportunitate. Acum poti beneficia si tu de aceasta ocazie si poti da un click AICI si vei fi directionat pe site-ul oficial, unde vei putea aplica CV-ul tau.

Astept pareri in rubrica comm sau intrebari legate de CV si daca ti-a placut poti da o piscatura la butonul like si share:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s