Stii ca H&M e in cautare de angajati part time?

100 percents

Cu toti am auzit de marele brand H&M care in ultima perioada a avansat tot mai mult prin calitatea si preturile articolelor. Dar nu am auzit de locurile de munca…

Esti in cautarea unui loc de munca?? Esti epuizat sa mergi pe la prieteni sa cauti relatii despre un loc de munca potrivit pentru tine? Esti nesigur in legatura cu efectuarea unui CV potrivit, pentru un anumit job?

Nu-i nicio problema, pentru ca aici vei afla metoda cea mai simpla de a-ti gasi un job fara prea mult efort.

Am fost placut impresionat sa aud ca cei de la H&M pun la bataie locuri de munca pentru persoanele care nu au studii superioare/necalificat. De ce zic asta?

Pentru ca „H & M Hennes & Mauritz AB (cunoscută ca H & M) este un lanț de magazine de îmbrăcăminte din Suedia. Compania a fost înființată în 1947, în Västerås, Suedia. Grupul H&M are în prezent 3400 de magazine din 55 de țări și este unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte la nivel mondial.Cea mai mare piață este Germania, urmată de Marea Britanie și Suedia.”

Cu alte cuvinte este o mare oportunitate pentru tine, am fost asa de impresionat incantat de aceasta informatie legata de magazinul  H&M, incat nu am rezistat sa nu informez prietenii virtuali despre aceasta oportunitate. Acum poti beneficia si tu de aceasta ocazie si poti da un click AICI si vei fi directionat pe site-ul oficial, unde vei putea aplica CV-ul tau.

Astept pareri in rubrica comm sau intrebari legate de CV si daca ti-a placut poti da o piscatura la butonul like si share:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s