Afla cum sa-ti inviorezi mintea

629251

                Exercitiul fizic in aer liber. Intregul organism are nevoie de influenta invioratoare a exercitiului fizic in aer liber. Cateva ore pe zi petrecute intr-o activitate fizica vor tinde sa reinnnoiasca vigoarea trupului si sa aduca odihna si relaxare mintii.

Daca veti permite patrunderea lui profunda, aerul, pretiosul dar al cerului, care se afla la dispozitia tuturor oamenilor, va va binecuvanta cu influentele lui invioratoare. Primiti-l bine, cultivati placerea pentru el si se va dovedi un calmant valoros pentru nervi. Pentru a ramane curat aerul trebuie pastrat intr-o continua miscare. Efectul aerului curat si proaspat consta in producerea unei circulatii sanatoase a sangelui in organism. Aceasta improspateaza trupul si tinde sa ii confere putere sa sanatate, iar influenta sa este simtita in mod categoric asupra mintii, inspirandu-i un sentiment de multumire si seninatate. Aerul stimuleaza pofta de mancare, face ca digestia hranei sa fie mai buna si produce un somn placut si profund.

                  Efectul benefic al odihnei active. Munca fizica nu va constitui o piedica in calea cultivarii intelectuale. Departe de a fi astfel. Avantajele dobandite prin intermediul activitatii fizice vor conduce la instaurarea echilibrului si vor preveni suprasolicitarea mintii. Munca va antrena muschii si va aduce odihna creierului obosit. Un intelect puternic are nevoie de un trup robust.

                  Fara exercitiu fizic mintea inceteaza sa functioneze normal. Pentru un tanar, exercitiul fizic serios si perseverent constituie un mjloc de intarire atat a creierului, cat si a oaselor si a muschilor. Daca exercitiul fizic lipseste,  mintea inceteaza sa functioneze normal. Ea isi pierde precizia si rapiditatea cu care trebuie sa se manifeste printr-un randament maxim si va ajunge sa fie lipsita de eficienta.

Echilibrati efortul intelectual cu cel fizic, iar mintea va fi inviorata.

RECOMAND:

               „Sub aceeasi stea „- John Green o carte foarte frumoasa, cu idei geniale si pe parcursul citirii te tine cu sufletul la gura. Se citeste cu usurinta, chiar relaxanta si o recomand cu toata inima. Daca esti hotarat sa o cumperi, mai jos ti-am lasat cateva indrumari pentru o usoara comandare.

Iti  recomand sa comanzi cu incredere de pe ACEST LINK de pe site-ul oficial. Astfel poti putea face livrarea coletului la adresa ta.

La efectuarea comenzii poti solicita optiunea “ Deschizi coletul” si ai posibilitatea sa deschizi coletul la livrare si sa verifici continutul acestuia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s