Stiai ca Excesul sexual afecteaza spiritualitatea si vigoarea fizica?

Morning. A man wants to turn off the alarm

Dragostea isi are vremea ei. Afectiunile tinerilor trebuie tinute sub control pana la venirea perioadei in care vor avea suficienta maturitate si experienta de viata pentru a si le putea elibera in conditii onorabile si sigure.

Tinerii sunt lasati sa-si urmeze caile lor. Abia au intrat in perioada adolescentei si deja se afla in compania fetelor de varsta lor, conducandu-le acasa si indragostindu-se de ele. Iar parintii sunt atat de orbiti de o iubire gresit inteleasa si de ingaduinta fata de copiii lor, incat nu indraznesc sa puna capat in mod categoric acestui comportament si sa produca o schimbare, infranandu-si copiii prea grabiti sa se angajeze intr-o relatie nepotrivita varstei lor.

Sentimentele pot fi curate precum cristalul si frumoase in puritatea lor, dar cu toate acestea, ele pot fi nedemne de incredere, deoarece nu au fost inca supuse testului incercarilor.

Senzualitatea si obiceiurile josnice in relatia maritala pregatesc mintea si discernamantul moral pentru acceptrea unor practice imorale, in afara casatorie.

Excesul sexual afecteaza spiritualitatea si vigoarea fizica. Excesul sexual va distruge pur si simplu placarea de a petrece timp in practice devotionale si in modul cel mai sigur va epuiza vitalitatea.

Daca sunt ingaduite si cultivate, pasiunile josnice devin foarte puternice, iar ca rezultat in viata de camin vor aparea in mod inevitabil rele teribile. Desi ar trebui ca mintea sa fie dezvoltata si sa exercite o putere conducatoare, capacitatile nobile si inalte sunt subordinate predispozitiilor instinctuale.

Trupul delicat al femeii este injosit si ajunge bolnav; nasterea copiilor devine periculoasa, privilegiile sexuale sunt pervertite. Barbatii isi degradeaza propiul trup, iar sotiile lor devin niste instrumente de satisfacere a unor instincte josnice si anormale, ajungand sa-si piarda treptat orice teama de Dumnezeu.

Daca mintea este intunecata din cauza ingaduintei fata de apetit si de instinctele primare, puterile morale devin atat de degradate, incat lucrurile sfinte si cele profane ajung sa fie asezate la acelasi nivel.

RECOMAND:

Creeaza un cuplu durabil – Anne Sauzede-Lagarde, Jean-Paul Sauzede o carte foarte frumoasa, cu idei geniale si pe parcursul citirii te tine cu sufletul la gura. Se citeste cu usurinta, chiar relaxanta si o recomand cu toata inima. Daca esti hotarat sa o cumperi, mai jos ti-am lasat cateva indrumari pentru o usoara comandare.

Iti  recomand sa comanzi cu incredere de pe ACEST LINK de pe site-ul oficial. Astfel poti putea face livrarea coletului la adresa ta.

La efectuarea comenzii poti solicita optiunea “ Deschizi coletul” si ai posibilitatea sa deschizi coletul la livrare si sa verifici continutul acestuia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s