ATENTIE!! Obiceiurile determina viitorul

4

          Obiceiurile determina viitorul. Trebuie sa ne aducem aminte ca tinerii isi formeaza obiceiuri care, in noua cazuri din zece, le vor determina viitorul. Principiile pe care le adopta si influenta anturajului si a prieteniilor pe care le leaga se vor rasfrange asupra lor de-a lungul intregii vieti.

Destinul decis in mare parte prin formarea obiceiurilor. Fiecare tanar isi decide propia istorie prin gandurile si prin simtamintele cultivate in anii timpurii ai vietii. Obiceiurile corectitudinii, cinstei si stapanirii de sine deprinse in tinerete devin o parte a caracterului lor si le vor marca intregul curs al existentei. Tinerii pot devein viciosi sau virtuosi, dupa cum aleg. Ei se pot face remarcati fie prin fapte nobile si demne, fie prin rautate si pacate grele.

 Obiceiurile durabile se formeaza din copilarie. In perioada copilariei si a tineretii, caracterul este deosebit de influentabil. In aceasta perioada, copiii trebuie sa invete exercitarea puterii stapanirii de sine. La gura sobei si la altarul familiei, pot fi puse bazele unor deprinderi ale caror rezultate vor dura pana in vesnicie.

Obiceiurile insusite in primii ani de viata vor decide, intr-o masura mai mare decat orice alte talente naturale, daca in batalia vietii copiii vor fi invingatori sau invinsi. Tineretea  este timpul semanatului. Ea determina caracterul secerisului atat pentru viata aceasta, cat si pentru viata viitoare.

Obiceiurile au o forta imensa, spre bine sau spre rau. Sunteti rezultatul propiiilor obiceiuri si trebuie sa va amintiti ca obiceiurile corecte constituie o binecuvantare, atat din perspectiva efectelor asupra propiului caracter, cat si prin influenta spre bine pe care o exercita asupra celor din jur, dar obiceiurile gresite, odata inradacinate, constituie o putere si duc mintea in robie.

RECOMAND:

Distruge-ti obiceiurile nocive! – Joe Dispenza este o carte foarte frumoasa, cu idei geniale si pe parcursul citirii te tine cu sufletul la gura. Se citeste cu usurinta, chiar relaxanta si o recomand cu toata inima. Daca esti hotarat sa o cumperi, mai jos ti-am lasat cateva indrumari pentru o usoara comandare.

Iti  recomand sa comanzi cu incredere de pe ACEST LINK de pe site-ul oficial. Astfel poti putea face livrarea coletului la adresa ta.

La efectuarea comenzii poti solicita optiunea “ Deschizi coletul” si ai posibilitatea sa deschizi coletul la livrare si sa verifici continutul acestuia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s