Cunosti Gustul vietii ?

the_secret_life_of_walter_mitty_by_janvavrusa-d7i49y9

Daca vreti sa cunoasteti gustul unui mar, nu e de ajuns sa va uitati la el si sa cautati in dictionar deosebirile dintre acest fruct si o para, ori sa discutati cu prietenii despre gustul care ar trebui sa-l aiba. Exista o singura cale de a cunoaste gustul unui mar: trebuie sa muscati din el.

Dar nu foloseste la nimic sa ne indopam cu mere, numai pentru a putea spune  mai tarziu: “am mancat sute de mere. Nimeni nu cunoaste mai bine gustul lor.”

Cantitatea nu are importanta. Un om poate manca o mie de mere si sa nu simta gustul niciodata. Un barbat se poate culca cu o mie de femei si totusi sa nu afle nimic despre dragoste. La fel se intampla si cu viata. Atata timp cat sunteti simplii ei spectatori, nu-i veti descoperi sensul ( savoarea, ca sa zic asa). Sensul vietii nu poate fi gasit in afara ei, in ceea ce faceti, ci numai inauntrul vietii insesi, in ceea ce sunteti. Iar miezul fiintei dumneavoastra este inima.

Viata nu poate fi descoperita prin aventuri ori bunuri materaile, oricat de multe ar fi acestea. Cantitatea nu conteaza. Asa cum am mai afirmat, adevarul despre sensul existentei noastre il descoperim abia pe patul de moarte, cand ne dam seama cat de neimportante sunt experientele si lucrurile pe care le-am indesat in biata noastra existenta.

RECOMAND:

Viata, viata, legata cu ata – Ileana Vulpescu” este o carte foarte frumoasa, cu idei geniale si pe parcursul citirii te tine cu sufletul la gura. Se citeste cu usurinta, chiar relaxanta si o recomand cu toata inima. Daca esti hotarat sa o cumperi, mai jos ti-am lasat cateva indrumari pentru o usoara comandare.

Iti  recomand sa comanzi cu incredere de pe ACEST LINK de pe site-ul oficial. Astfel poti putea face livrarea coletului la adresa ta.

La efectuarea comenzii poti solicita optiunea “ Deschizi coletul” si ai posibilitatea sa deschizi coletul la livrare si sa verifici continutul acestuia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s