Fericirea femeilor- detalii ale barbatilor

dragostea-este-suficientasi-alte-minciuni-despre-viata-in-doi_1_fullsize

Ganditi-va ca un barbat a invatat sa-si defineasca identitatea prin activitatile sale si ca de aceea trebuie intotdeauna sa faca ceva si ii este pur si simplu greu sa fie el insusi cu adevarat, in prezenta femeii pe care o iubeste. Rareori reuseste sa-si exprime deschis sentimentele, prin cuvinte. De aceea trebuie incurajat sa se relaxeze si sa se simta bine in parametrii propriei sale existente.

Multi se simt stanjeniti cand se apropie cu adevarat de o femeie. Ei stiu ca se vor arata doar in esenta lor dezbracata de orice aparenta, de orice “imbracaminte” pe care o adauga zbaterea materiala a individualitatii noastre. In fata unei femei, eul nostru profund este demascat si prezentat in adevarata s-a lumina.

Teama cea mai mare a barbatilor este aceasta dezbracare de aparente, caci ei isi doresc sa fie vazuti asa cum si-ar dori sa fie, puternici si independenti si nu asa cum sunt: un amestec minunat de forta si slabiciune, de tandrete si agresivitate.

Cel mai mare dar pe care-l poate face o femeie barbatului sau este sa accepte ca nu va deveni mai slab daca isi dezvaluie vulnerabilitatea. Dimpotriva, va fi mai puternic. Trebuie sa-i spuna ca ea nu-l iubeste mai putin daca el nu mai tine totul sub control, ci ii este recunoascatoare ca are incredere in ea si ca i se poate darui la fel de mult ca si ea.

Aduceti-l acasa pe barbatul dumneavoastra, salvati-l din labirintul inselator al judecatilor sale gresite. Chemati-l in realitatea senzatiilor si sentimentelor sale. Rasfatati-l in toate felurile imaginabile. Ganditi-va numai la el si observati-va propiile reactii. Descoperiti daca dumneavoastra sunteti mai fericita cand el este fericit.

Cumparati-i ceva ce isi dorea de mult; primiti-l asa cum isi primeste regina eroul intors acasa. Puneti-i muzica preferata, purtati cea mai frumoasa lenjerie de corp pentru a-l face sa nu va poata privi decat pe dumneavoastra. Apoi faceti dragoste ca si cum ar fi din nou prima data si in acelasi timp, ar fi pentru ultima oara.

Un barbat tanjeste dupa unitate si contopire la fel de mult ca si o femeie, dar adesea se sfideste sa o recunoasca si sa o arate.

Ganditi-va numai la implinirea sa si la ceea ce-l face fericit. Aratati-i prin toate mijloacele cat de mult il iubiti si cat ii sunteti de recunoscatoare pentru ca imparte viata cu dumneavoastra. Adorati-l asa cum ati adora un zeu.

Dati-i timp, nu-i cereti nimic, aratati-i ca nu trebuie sa dovedeasca nimic. Multi barbati s-au saturat sa trebuiasca mereu sa faca ceva si nu stiu cum ar trebui sa fie pur si simplu. Nimic altceva nu e important.

RECOMAND:

Dragostea este suficienta… – John W. Jacobs este o carte foarte frumoasa, cu idei geniale si pe parcursul citirii te tine cu sufletul la gura. Se citeste cu usurinta, chiar relaxanta si o recomand cu toata inima. Daca esti hotarat sa o cumperi, mai jos ti-am lasat cateva indrumari pentru o usoara comandare.

Iti  recomand sa comanzi cu incredere de pe ACEST LINK de pe site-ul oficial. Astfel poti putea face livrarea coletului la adresa ta.

La efectuarea comenzii poti solicita optiunea “ Deschizi coletul si ai posibilitatea sa deschizi coletul la livrare si sa verifici continutul acestuia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s