Narghileaua SONORA 27 cm Bofil

Narghilea SONORA 27 cm Bofil

             „Narghileaua  SONORA 27 cm Bofil este un instrument de fumat oriental folosit în general în Orientul Mijlociu sau Africa, dar mai nou și în Europa și America. Originile sale se găsesc la granița Indiei cu Pakistanul.

                 Originea narghilelei este veche de peste o mie de ani și se pierde pe tărâmurile Indiei de nord-vest la granița cu Pakistan.

                La început construcția narghilelei era simplă, având la bază nuca de cocos și un tub atașat acesteia. Era folosită pentru fumatul opiului și hașișului.

                   Tutunul folosit astăzi la narghilea este o combinație de tutun și un amestec făcut din miere și fructe uscate. Fumul este filtrat prin apă rece pentru a-i oferi consistență. Trecutul marcat de fumatul opiului și hașișului au adus o imagine negativă narghilelei din zilele noastre. Treptat, societatea acceptă narghileaua ca pe o pipă pentru tutun și nu ca un mod de a fuma droguri. Popularitatea narghilelei în Statele Unite și Europa este în continuă creștere de la introducerea sa în anii 1960, bucurându-se de o largă utilizare și în Japonia.”

                  Narghilea SONORA 27 cm Bofil, are un singur furtun si poate fi utilizata si ca decor, pentru a evidentia atmosfera rustica.

                  Narghilea SONORA 27 cm Bofil cu un singur furtun poate fi cumparata de pe siteul oficial, apasand click AICI, de unde vei putea citi informatiile corespunzatoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s